Partners

SITproSITpro

Verschoor Office Support is een kleine onderneming met jaren ervaring op ICT-gebied.

Een belangrijk aspect voor opdrachtgevers is de continuïteit van de opdrachtnemer en daarmee de ondersteuning waar zij recht op hebben.

Verschoor Office Support is zich hier terdege van bewust. Om tegemoet te komen aan die continuïteit wordt samenwerking gezocht met gelijksoortige bedrijven en bedrijven met specifieke kennis.

Daarbij wordt afstand niet als bezwaar gezien omdat tegenwoordig heel veel vormen van ondersteuning mogelijk is waarbij het niet noodzakelijk is om fysiek op locatie van de klant aanwezig te zijn.

De samenwerking met andere partijen wordt naar buiten gebracht onder de naam SITpro, wat staat voor Samenwerkende IT PROfessionals.

Een voorbeeld hiervan is het gemeenschappelijke gebruik van een helpdeskprogramma dat te bereiken is via helpdesk.sitpro.nl. Opdrachtgevers sluiten een overeenkomst af met één van de aangesloten partijen die optreedt als opdrachtnemer en zal op zijn beurt, indien nodig, de andere leden van SITpro aansturen als onderaannemers.

Op dit moment zijn naast Verschoor Office Support ook LiTiM gevestigd te Heerhugowaard, Van den Berge Systeembeheer & ICT-advies gevestigd te Hoorn en SAM Office Support gevestigd te Broekhuizenvorst aangesloten bij SITpro.